hola

Les primeres jornades gastronòmiques del municipi organitzades per la Regidoria de Comerç se celebraran del 20 d’octubre al 5 de no­vembre. Una vintena d’establiments de restauració de Santa Perpètua oferiran una sèrie de propostes dissenyades, especialment, per l’ocasió. El Restaurant Montsenya, La Premsa de Can Vinyalets, Can Llobet, Can Perico, Restaurant Escola Granja Soldevila, Genzo by Izakaya i Makkeroni oferiran els menús degustació duo de La Moguda Gastronòmica. La ciutadania podrà gaudir d’un dinar o sopar per a dues persones amb un menú i preu tancat. Els menús, els horaris i preus es poden trobar al web del certamen.

Una altra de les propostes són els tastets de la Cuina d’arreu. Es podrà gaudir de plats tradicionals de diferents cuines com la mediterrània, la turca, la llatina, etc. Els restaurants que hi participen són; 80’s Vuitanta, Kebab La Esquina, Bar Restaurant Bus Top, el Rebost de Mas Costa, Rostisseria Chef Chicken, Jijonenca, Bar Café Moguda i Dolç Café. Les cafeteries i els forns també han preparat la seva proposta en forma menús d’esmorzars i de forquilla. El Forn La Carmen, la Cafeteria Protagonistes, la Jijonenca, el Dolç Café i a Nardi’s co. Coffee & Bakery s'han sumat a la iniciativa.

Altres restauradors han preparat propostes privades en el marc de les jornades gastronòmiques com la Bodega Folguera, que oferirà un lot de vins d’elaboració pròpia a un preu especial i un lot de vins La Moguda Gastronòmica. El restaurant La Dona farà un tastet de vins Laus el 4 de novembre al qual caldrà fer una reserva prèvia i Can Perico ha preparat diferents activitats en el marc de La Moguda.

A banda de les propostes gastronòmiques, la Regidoria ha preparat dues activitats per gaudir en família; el 21 d’octubre la xef Ada Parellada farà un showcooking a la plaça del Mercat Municipal d’11 a 13 h, mentre que el 28 d’octubre se celebrarà a la plaça de la Vila el primer concurs de la Millor Croqueta del Vallès.

 

Foto: Cartell anunciador de la Moguda Gastronòmica / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]