hola

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant el 2023. El servei que ofereix la Regidoria de Desenvolupament Local, Ocupació i Comerç ha atès 108 persones emprenedores, 52 de les quals eren de Santa Perpètua. Las persones usuàries han valorat amb un 9,8 sobre 10 la satisfacció amb el servei municipal.

Al llarg del darrer any, el servei ha rebut 130 sol·licituds d’informació i ha realitzat 176 assessoraments. Segons les dades proporcionades pel servei, el 68% de les persones han estat dones, augmentant la xifra en un 10% respecte al 2022. La franja d’edat amb més usuaris, tant en homes com en dones, ha estat la dels 25 als 44 anys, amb un 56% i 61% respectivament, tot seguit dels majors de 45. El Servei d’Emprenedoria informa, assessora i acompanya en la creació d’un projecte empresarial. Des del primer moment, explora la viabilitat del projecte, busca finançament, en la tramitació de subvencions o capitalització de l’atur i proporciona acompany­ament en la confecció del Pla d’Empresa, entre d’altres. Posteriorment, també es duu a terme un acompanyament en la consolidació de l’empresa. A banda de rebre assessorament per a la constitució del projecte, en el Punt d’Atenció a l’Emprenedoria es poden realitzar els tràmits d’inici o final d’activitat, l’alta d’autònoms i d’altres tràmits necessaris per poder endegar una activitat empresarial. El Punt PAE ha fet 21 tramitacions durant el darrer any, tres més que l’any 2022. Les persones interessades en aquest servei, poden informar-se o demanar hora en l’apartat d’Empresa i Comerç al web municipal staperpetua.cat o adreçar-se a l’edifici de Desenvolupament Local.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]