hola

Voluntariat del grup 'Mascaretes solidàries Santa Perpètua" distribuirà aquest dimarts 28 d'abril als centres cívics La Creueta i Can Folguera les mascaretes per a infants que han cosit els darrers dies, amb motiu de l'autorització per part de l'Estat a la sortida dels nens i nenes menors de 14 anys. El Consistori col·labora amb aquesta acció i obrirà aquests dos equipaments municipals entre les 17.30 i les 19.30 hores per fer el repartiment gratuït d'aquests elements de protecció infantil. L’Ajuntament ha assenyalat que en funció de les existències, es tornaran a distribuir el proper dijous a altres dos centres cívics del municipi.

Voluntariat del grup Mascaretes solidàries Santa Perpètua les ha cosit durant aquestes setmanes

El grup solidari perpetuenc ha cosit mascaretes per als nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, coincidint amb l’autorització de sortides per als menors de catorze anys, que ha realitzat gràcies a l’aportació de l’empresa perpetuenca Baby Nit. Les mascaretes són de roba i s’han de rentar abans de fer-les servir i després de cada ús a una temperatura de 60 graus i seguir les recomanacions d’ús: no agafar-les per la part de davant ni per dins i rentar-se les mans abans i després d’utilitzar-les.

Sis comerços del municipi també són distribuïdors d’aquestes mascaretes infantils: els forns de Pa Artesà situats a la Rambla (Centre Vila) i al carrer de Pablo Picasso i a l’avinguda de Barcelona (Can Folguera); el supermercat Bon Preu (Mas Costa); el forn de pa Maika (Can Taió); i la Farmàcia Rico (La Florida), segons ha anunciat el grup solidari.

 

Foto: una nena amb una de les mascaretes cosides pel grup de Voluntariat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus