hola

Un total de 165 persones han participat avui a la passejada per Santa Perpètua del cicle A cent cap als cent que organitza la Diputació de Barcelona amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de Santa Perpètua. Aquest matí han pres part 55 veïns de Sant Joan de Vilatorrada, 40 de Pineda de Mar, 25 d'Esparreguera i 45 de Santa Perpètua de Mogoda.

Els participants han iniciat el recorregut a tres quarts de deu del matí des del Pavelló, han passat pel Castell de Can Taió on han fet una aturada per esmorzar i per veure les instal·lacions de l'edifici i de l'escola Barcanova i, després, han continuat cap a Santiga, on transcorre el 80% dels nou quilòmetres de recorregut. Agents de la Policia Local, membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i una ambulància, a més de tècnics de la Regidoria d'Esports, i la regidora de Gent Gran, Ana Bajo, han acompanyat els participants a la passejada.

Aquest cicle de passejades és una activitat destinada a la gent gran activa. Els recorreguts que es proposen són de sis a nou quilòmetres per pistes forestals o camins rurals reduint al màxim possible trams urbans.

Una de les tècniques de la Regidoria d'Esports, Pilar Elena, ha destacat que aquest any, contràriament al que va succeir el 2019 quan va ploure, el dia és ideal per fer aquest tipus d'activitat. Elena ha explicat que el recorregut que han fet és el mateix de cada any i que per Santiga fan unes visites per zones altes per veure paisatge i acaben visitant l'església de Santiga.

Elena ha subratllat que A cent cap als cent és un programa molt complert perquè agrupa activitat física, salut psicològica i emocional. La tècnica d'Esports ha recordat que la Diputació fa els grups de manera que els participants vagin coneixent altres indrets de la província.


Foto: De Santa Perpètua han participat 45 persones / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]