El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va guanyar dissabte per 6 a 5 el Piera. Així, els perpetuencs passen a la fase per evitar el descens amb dues victòries i una derrota.

El partit contra el Piera va ser molt disputat. Els dos equips eren conscients de la importància del triomf, ja que hauran de lluitar per no baixar i a la segona fase compten els partits de la primera entre rivals directes. El Piera es va arribar a avançar a la primera part amb un 0 a 2. El segon gol va ser de penal. Abans del descans, Ramon va fer l'1 a 2.

Al començament de la segona part, Iker va empatar, però, de seguida, l'àrbitre va assenyalar un altre penal a favor del Piera, que va suposar el 2 a 3. Al minut 6, novament de penal, els visitants van fer el 2 a 4.

El Santa Perpètua no es va donar per vençut i va augmentar el ritme. Al minut 9, Joel va reduir les distàncies. El Santa Perpètua va decidir el partit després de fer tres gols en un minut. Al minut 14, Óscar va empatar i, en les següents jugades, Eloy va marcar el 5 a 4 de penal i Marc va aconseguir el 6 a 4.

El Piera es va llençar a l'atac i, a falta d'un minut, va fer pujar al marcador el 6 a 5. En la darrera acció del partit va estar a punt d'empatar, però els tres punts es van quedar a casa.

El proper cap de setmana, hi haurà descans, abans d'afrontar la fase per la permanència. L'entrenador del Santa Perpètua, Xavi Lladó, ens parlava de la importància del triomf contra el Piera.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]