El partit entre el Vacarisses B i el sènior de l’Sport Sala va ser suspès dissabte a falta de 40 segons per al final a causa dels continus insults i amenaces d’un grup d’aficionats locals contra l’àrbitre i els jugadors perpetuencs. En el moment de la suspensió, l’Sport Sala perdia per 3 a 1, però disposava d’un doble penal i estava jugant amb superioritat numèrica.

Els de la nostra localitat perdien al descans per 3 a 0. Al minut 38, Iván va fer el 3 a 1.

Durant la primera part, un grup d’aficionats del Vacarisses B, alguns d’ells sense mascareta i bevent alcohol en ampolles de vidre, va estar insultant l’àrbitre i els jugadors de l’Sport Sala. Amb l’arribada de la policia, les coses es van calmar. Quan els agents van marxar, van tornar els insults i les amenaces, que van obligar al col·legiat a suspendre el partit. A més, l’àrbitre va rebre amenaces per part de dos membres del Vacarisses B.

L’Sport Sala espera ara la decisió del Comitè de Competició. Dissabte, jugarà a casa contra el Futsal Terrassa Les Saveurs.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]