El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va guanyar diumenge el Vilassar de Mar per 3 a 1. Les perpetuenques van dominar el partit. Durant la primera part no van estar encertades de cara a gol. El Vilassar de Mar es va avançar al minut 41 en transformar un penal.A la segona part, va continuar el domini local. Calonge va empatar al minut 74. Ainhoa va fer el 2 a 1 en el minut 89 i, en el descompte, Andrea Mateos va establir el definitiu 3 a 1.

Després de sumar la segona victòria seguida, el Santa Perpètua és setè amb 11 punts. El proper cap de setmana, jugarà al camp del Seagull B, que és sisè també amb 11 punts. L’entrenador perpetuenc, Kennet Sánchez, ha indicat que van patir més del compte per guanyar el Vilassar de Mar.

Presentació dels equips

El Centre Municipal de Futbol Paco Navarro acollirà aquest divendres, dia 5 de novembre, la presentació de tots els equips de la UCF Santa Perpètua de la temporada 2021-2022. L'acte començarà a les sis de la tarda.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]