El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 87 a 69 el Maresme Boet i va posar fi a la seva ratxa dolenta de resultats. El primer quart va finalitzar amb empat a 17. Durant el segon quart, els locals van aconseguir una renda favorable de nou punts. Al tercer quart, els perpetuencs van marxar de 13 punts (64-51). El darrer quart també va ser dominat pels locals.

El Llar 56 és setè amb quatre victòries i sis derrotes. La propera jornada jugarà a Premià de Dalt contra el tercer classificat, que només ha perdut un partit.

D'altra banda, el Club Bàsquet Santa Perpètua va fer diumenge la presentació dels seus equips per a la present temporada. L'entitat compta amb conjunts de categoria sènior, sub-25, sub-21, cadet, infantil, preinfantil, mini i premini.

Indicar també que el sènior B del Club Bàsquet Santa Perpètua, que va descansar la jornada passada, jugarà el proper cap de setmana a casa contra el Viladecavalls.Per la seva part, el sènior femení va caure diumenge amb el Masnou per 44 a 64. Les perpetuenques, que són antepenúltimes, es desplaçaran la propera jornada a Premià de Dalt per jugar contra el cinquè classificat.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]