hola

El sènior A del Club Hoquei Santa Perpètua començarà demà dissabte la segona fase de la lliga, la de la lluita per l’ascens de categoria. Els perpetuencs rebran la visita del Sant Celoni, que és l’únic equip del grup que no ha perdut cap partit.

En aquesta fase del campionat es tenen en compte els resultats aconseguits en la primera part de la temporada en els partits entre els equips que s’han classificat per lluitar per l’ascens. El Santa Perpètua va perdre els dos partits que va jugar contra el Farners i contra el Sant Feliu i va sumar una victòria i una derrota contra el Caldes.

Així, els de la nostra localitat iniciaran la segona fase com a cuers del grup amb només tres punts. El líder és el Sant Celoni amb 16 punts, seguit del Farners (15), Caldes (10), Vilassar (9), Sant Feliu (7), Ripoll (6), Roda (4) i Santa Perpètua (3). Els perpetuencs s’enfrontaran en aquesta part de la temporada a doble volta amb el Sant Celoni, el Vilassar, el Ripoll i el Roda.

El primer classificat pujarà directament a Nacional Catalana. Els equips classificats del segon al cinquè lloc jugaran unes eliminatòries amb els millors de l'altre grup.

D’altra banda, el conjunt de Segona Catalana del Club Hoquei Santa Perpètua jugarà ara la fase per evitar el descens. Diumenge, s’enfrontarà a casa contra el Sant Just. Els perpetuencs comencen aquesta fase com a cuers del grup amb zero punts. El Sant Just és el líder amb 13 punts, seguit del Palau (10), Vilanova (10), Ribes (8), Congrés (7), Sferic (2) i Santa Perpètua (0).


Foto: El conjunt local inicia la lluita per l'ascens de categoria / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Valeria Chacón i Dani Valiño (Senshi Dojo), a prop de les medalles en el Campionat d'Espanya
30 Abr 2024 09:34 - RedaccióValeria Chacón i Dani Valiño (Senshi Dojo), a prop de les medalles en el Campionat d'Espanya

Valeria Chacón i Dani Valiño, de l’Escola de Karate Senshi Dojo, van participar el cap de setmana [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala guanya el líder, el Cerdanyola 2006
30 Abr 2024 09:31 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala guanya el líder, el Cerdanyola 2006

El sènior A de l’Sport Sala torna a estar en zona d’ascens després de guanyar dissabte a la pista [ ... ]

El CESP celebra amb una festa el seu 40è aniversari
29 Abr 2024 09:15 - RedaccióEl CESP celebra amb una festa el seu 40è aniversari

El Centre Cívic de la Florida va acollir dissabte la festa de celebració dels 40 anys del Centre Excursionista [ ... ]