El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va caure el cap de setmana a la pista del Sinera per un clar 81 a 33. El primer quart va finalitzar amb un marcador de 17 a 9. Al segon quart, el Sinera va aconseguir un avantatge de 20 punts (39-19). El Sinera va guanyar el tercer quart amb un parcial de 14 a 6. El darrer quart va ser el pitjor dels perpetuencs amb un parcial en contra de 28 a 8.

El Llar 56 és penúltim amb tres victòries i dotze derrotes. Avui divendres, en partit ajornat, jugarà contra el Sant Fost, que és el segon. Demà dissabte, rebrà la visita del Ronçana, que és el quart classificat amb dotze partits guanyats.
D’altra banda, el sènior B va perdre la jornada passada contra el Bàsquet Pia de Sabadell C per 102 a 56. Els perpetuencs són els cuers i el seu proper partit serà a casa contra el Ramon Llull Vermell, que és el segon classificat.
I el sènior femení va perdre diumenge a la pista del Mollet B per 48 a 34. Les perpetuenques són novenes amb quatre victòries i tretze derrotes. El seu proper rival serà el Maristes Ademar, que és el quart classificat.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]