El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua es desplaçarà el proper cap de setmana a la pista del Roda per disputar un partit corresponent a la quarta jornada de la segona fase. Els perpetuencs són penúltims amb sis punts, mentre que el seu proper rival és el cuer amb quatre punts.

Quan falten 15 punts per disputar-se, el Santa Perpètua està a quatre de la darrera posició que dóna dret a jugar el play-off d’ascens, que ara mateix ocupa el Sant Feliu, empatat amb el Ripoll. L'entrenador del Santa Perpètua, Lluís Coll, ha indicat que el partit contra el Roda és una final.

D'altra banda, el conjunt de Segona Catalana del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre diumenge per 6 a 1 a la pista del quart classificat, el Ribes. El gol dels perpetuencs el va marcar Arnau Núñez.

El conjunt que entrena Adrián Galán es manté com a cuer del seu grup amb només tres punts. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. Després, el Santa Perpètua B, que té pràcticament impossible la salvació, jugarà a la pista del Sant Just, que és el líder amb 22 punts.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]