El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar diumenge la setzena derrota de la temporada en perdre a la pista del cuer, el Maresme Boet, per 62 a 50. El primer quart va finalitzar amb un marcador de 19 a 11. Durant el segon quart es va mantenir el domini local i, al descans, el resultat era de 30 a 21. Al tercer quart, els perpetuencs van arribar a situar-se a només cinc punts dels seus rivals (34-29). El Maresme Boet va reaccionar i es va tornar a distanciar (49-35). El darrer quart es va saldar amb un parcial de 13 a 15, però el triomf va ser per als locals.

El Llar 56 és penúltim i diumenge tancarà la primera fase a casa contra el Premià de Dalt.

D'altra banda, el sènior B va perdre diumenge per 45 a 80 contra el Dominiques de Barcelona. El Santa Perpètua, que suma una victòria i quinze derrotes, rebrà dissabte la visita del Salesians de Sabadell, que és el cuer.

Per la seva part, el sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va caure diumenge a la pista del Masnou per 55 a 45. Les perpetuenques, que sumen quatre victòries i setze derrotes, acabaran la lliga diumenge a casa contra el Premià de Dalt.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]