Quarta derrota seguida del primer equip masculí de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua. El conjunt que entrena Rubén Hurtado va perdre diumenge per 2 a 1 al camp del cuer, el Bellavista Milán.Els perpetuencs es van avançar al minut 42 amb un gol de Julen. Amb aquest resultat es va arribar al descans.En el tram final del partit, el Bellavista Milán, que només havia aconseguit una victòria, li va donar la volta al marcador i es va fer amb el triomf.

El Santa Perpètua és el catorzè classificat amb 12 punts. El proper cap de setmana, jugarà al camp del Vilanova del Vallès, que és tercer amb 26 punts.

Per la seva part, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va caure diumenge per 6 a 1 al camp del Sabadell. Les perpetuenques van encaixar el primer gol de penal al minut 32. Tres minuts després, va arribar el 2 a 0.
El Sabadell va fer el 3 a 0 al començament de la segona part. El Santa Perpètua va rebre després el 4 a 0. Paula va fer el gol de l’honor del conjunt de la nostra localitat. En el tram final del partit, el Sabadell va marcar dos gols més.
El Santa Perpètua és dotzè amb 15 punts i el proper cap de setmana rebrà la visita del Sant Gabriel B, que és tercer amb 24 punts.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]