Desena derrota de la temporada per al Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua. L’equip perpetuenc va perdre la jornada passada a la pista del Gassó per 89 a 80. Al final del primer quart, el Llar 56 guanyava 20 a 21. Al descans, els de la nostra localitat mantenien un punt d’avantatge (42-43). El tercer quart va acabar amb un marcador de 64 a 66. Al començament del darrer quart, el Gassó va aconseguir un petit avantatge que li va permetre guanyar el partit.
El Llar 56 és antepenúltim amb dues victòries i deu derrotes. El proper cap de setmana jugarà a la pista del líder, el Ciutat Vella B.

Per la seva part, el sènior masculí B del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte a la pista de la Marina B per 86 a 64 i continua sense conèixer la victòria. L'equip local és el cuer amb onze derrotes i el seu proper rival serà la Roca, que està situat també a la part baixa de la classificació.

D’altra banda, el sènior femení va perdre per 60 a 58 a la pista del Vila Olímpica. Les perpetuenques són novenes amb quatre partits guanyats i cinc de perduts. Ara, jugaran a la pista del Bellvitge-Joan XXIII, que és el segon classificat.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]