El partit entre el Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua i el Dominiques de Barcelona que s'havia de disputar dissabte al Pavelló d'Esports de la nostra localitat va ser suspès. L'equip perpetuenc es va trobar que la pista estava reservada per a un partit de l'Sport Sala.

Els de la nostra localitat van intentar que el partit es jugués a la pista exterior, però l'equip visitant es va negar. Ara, caldrà esperar a la decisió del Comitè de Competició. En el pitjor dels casos, l'equip de la nostra localitat podria veure com li donen el partit per perdut, li treuen punts a la classificació i els sancionen amb una multa econòmica.

D'altra banda, el Llar 56 va perdre diumenge per 75 a 60 a la pista de la Salle Horta i va trencar la seva bona ratxa de resultats durant la qual va aconseguir quatre victòries seguides. Durant el primer quart, els perpetuencs ja perdien per nou punts (21-12). El Llar 56 va iniciar el segon quart amb un parcial favorable de 0 a 7, però, després, la Salle Horta va tornar a marxar. Al descans, el marcador era de 38 a 28. Durant el tercer quart, el partit va quedar pràcticament sentenciat. Els perpetuencs van perdre aquest parcial per 20 a 15 i es van trobar amb un resultat en contra per quinze punts de diferència (58-43). El darrer quart va ser molt igualat, va finalitzar amb un resultat d’empat a disset, però el Llar 56 no va tenir en cap moment l’opció de donar-li la volta al marcador.

El Llar 56 és antepenúltim amb sis victòries i onze derrotes. Dissabte, rebrà la visita del Nou Badia del Vallès, que és setè.

Per la seva part, el sènior femení va perdre divendres en partit ajornat contra el Tecla Sala per 55 a 62. Dissabte, es va desplaçar a la pista del cuer, el Pedagogium, i va guanyar per 32 a 70. El conjunt de la nostra localitat és cinquè amb vuit victòries i vuit derrotes. El proper partit el jugarà a casa contra l’Orlandai, que és penúltim.

Per la seva part, el sènior masculí B del Club Bàsquet Santa Perpètua va caure dissabte a casa contra el Diagonal Mar Front Marítim Blau per 38 a 87. El proper partit, el disputarà també a casa contra les Franqueses C.

0
0
0

25 Abr 2024 10:01 - RedaccióEl CESP celebra aquest dissabte el seu 40è aniversari amb una festa per a les persones sòcies de l'entitat

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà demà dissabte una festa per a persones [ ... ]

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]