El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre diumenge per 67 a 39  en partit ajornat a la pista del JAC Sants de Barcelona B, que és el líder. Al final del primer quart, les perpetuenques perdien per 11 a 7. Durant el segon quart, el JAC Sants va ser molt superior i va signar un parcial de 27 a 9. El tercer quart també va ser favorable a les locals, que van afrontar els darrers deu minuts amb un avantatge de 30 punts. El Santa Perpètua va guanyar el darrer quart per 10 a 12.

El conjunt de la nostra localitat és sisè amb vuit victòries i deu derrotes.

Per la seva part, el sènior masculí B del CB Santa Perpètua va perdre dissabte per 35 a 40 contra el Canyelles C. El conjunt perpetuenc és penúltim amb una victòria i 19 derrotes.

0
0
0

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]