El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre divendres amb el líder, el JAC Sants B de Barcelona, per 62 a 80. En el seu darrer partit de la temporada a casa, les perpetuenques van començar dominant amb un 5 a 0 al marcador, però les visitants van reaccionar ràpidament amb un parcial de 0 a 11, que va obligar a Aroa Jiménez a demanar un temps mort.El JAC Sants B va plantejar una defensa molt pressionant, que va crear molts problemes a les locals. Al final del primer quart, el resultat era d'11 a 23.

El segon quart va començar amb un parcial de 0 a 9 favorable a l'equip visitant, que va marxar de 21 punts (11-32). Al descans, tot estava decidit (23-46).El Santa Perpètua va jugar millor en atac al tercer quart i va anotar 18 punts, però el líder no li va donar cap opció. Al final del tercer quart, el resultat era de 41 a 69.Les locals van fer uns grans darrers deu minuts; van anotar 21 punts i només en van encaixar 11, però la victòria va ser per al JAC Sants B.

El conjunt perpetuenc va jugar ahir diumenge el darrer partit de la temporada a la pista del segon classificat, el Tecla Sala, on va perdre per 59 a 40. Al final del primer quart, el resultat era de 15 a 10. Al descans, el Tecla Sala ja guanyava per 10 punts (32-22). El domini local va continuar durant la represa.

El Santa Perpètua acaba la lliga a la zona baixa de la classificació amb vuit victòries i 14 derrotes.

0
0
0

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]