El primer equip femení de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua ha perdut la categoria i baixa de Primera a Segona Divisió. El descens es va confirmar diumenge després que la Fundació Terrassa 1906 B guanyés al camp del Seagull B de Badalona per 2 a 4. Aquest triomf salvava al conjunt de Terrassa i condemnava al descens a les perpetuenques.

Divendres, el Santa Perpètua va guanyar el Cassà per 2 a 1 en el seu darrer partit de la temporada. Nerea Caro va fer el primer gol al minut 32. Abans del descans, Raquel Cholbi va marcar el 2 a 0. El Cassà va reduir les distàncies al començament de la segona part, però el marcador ja no es va tornar a moure. Amb aquest resultat, el conjunt de la nostra localitat sortia momentàniament de la zona de descens, però, per confirmar la permanència, necessitava que la Fundació Terrassa 1906 B no guanyés al camp del Seagull B de Badalona. Les de Terrassa es van avançar en dues ocasions, però el Seagull va igualar. Finalment, les vallesanes van marcar dos gols més i van assegurar la permanència.

En una temporada en la qual ha tingut tres entrenadors, el Santa Perpètua ha estat finalment el quart classificat per la cua amb 37 punts, a només un de la zona de permanència. Les de la nostra localitat han guanyat 10 partits, n’han empatat 7 i n’han perdut 17; han marcat 38 gols i n’han encaixat 78.

0
0
0

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]

La UCF Santa Perpètua goleja al Canovelles (7-1)
06 Maig 2024 09:15 - RedaccióLa UCF Santa Perpètua goleja al Canovelles (7-1)

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Canovelles per 7 a 1. A falta [ ... ]