hola

Els dos pavellons d'esports de Santa Perpètua van acollir dissabte la celebració de l'onzena edició del Torneig Francisco Sánchez, una competició de futbol sala organitzada per l'Sport Sala. Tots els equips de l’entitat van disputar partits amistosos durant la jornada. En aquesta ocasió, els clubs convidats van ser l’Iris de Badalona, el Club Natació Caldes i el Rubí.

En mini benjamí, el campió va ser l'Iris i l'Sport Sala va ser tercer. En prebenjamí, va guanyar l'Iris, que va superar en els dos partits disputats a l'Sport Sala. En aleví, el CN Caldes va ser primer; l'Iris, segon; l'Sport Sala A, tercer, i l'Sport Sala B, quart. En infantil, el campió va ser el CN Caldes, seguit dels dos equips de l'Sport Sala i del Rubí. En cadet, l'Sport Sala A va derrotar en la final al CN Caldes i l'Sport Sala B va ser tercer. En juvenil va guanyar l'Iris, mentre que, en el partit pel tercer i quart lloc, es va imposar l'Sport Sala A al B. En sèniors, l'Sport Sala A va derrotar en la final l'Sport Sala B per 4 a 1. En semifinals, el primer equip del club perpetuenc s'havia imposat al CN Caldes i el segon equip, a l'Iris.

Després del torneig, es va fer la presentació de la temporada 2023-2024. L'Sport Sala comptarà amb 13 equips, dos més que l’any passat: dos sèniors, dos juvenils, dos cadets, tres infantils, dos alevins, un prebenjamí i un mini.


Foto: La final sènior va enfrontar els dos equips de l'Sport Sala / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

El sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet
07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]