La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge a la pista de la Roca per 65 a 74. Al final del primer quart, la Roca dominava per 14 a 12. Al descans, el resultat era d’empat a 31. El tercer quart, va ser favorable a la Roca amb un parcial de 19 a 16. La Perpetuenca va ser molt superior al darrer quart (15-27) i es va emportar la sisena victòria de la temporada.Dissabte, rebrà la visita del Cabrils.

També en categoria sènior, el Llar 56-CB Santa Perpètua Blanc va guanyar dissabte a la pista del Ramon Llull B per 73 a 78. Els perpetuencs són líders i la propera jornada rebran la visita del Sant Nicolau 2. El Santa Perpètua Verd va perdre per 86 a 47 contra la Marina i descansarà el proper cap de setmana.

I el sub-21 femení va derrotar per 38 a 70 el Parets. Dissabte, jugarà a casa contra el Sant Jordi Rosa.

0
0
0

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]