Segona derrota de la temporada per al sènior A de l’Sport Sala. Els perpetuencs van perdre diumenge per 4 a 3 a la pista del Safa Anosda de Sabadell. El partit va començar molt bé per als interessos de l’Sport Sala, que, al minut 14, guanyava per 0 a 2 amb gols de Máñez i Pau. Els de Sabadell van fer l’1 a 2 abans del descans. A la segona part van anotar dos gols més i li van donar la volta al marcador. Iván va empatar, però el Safa Anosda va marcar el gol de la victòria en el darrer minut.

L’Sport Sala és tercer amb 14 punts. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans.

Condol per la mort d'un jugador de l'Ático Futbol Sala de Sabadell

D'altra banda, l'Sport Sala ha expressat el seu condol per la mort d'un jugador de l'Ático Fútbol Sala de Sabadell. El jove va morir dilluns a conseqüència d'un fort cop al cap durant el partit que va enfrontar el cap de setmana a Sabadell els conjunts de Tercera Catalana de categoria sènior de l'Ático i de l'Sport Sala.

0
0
0

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]