El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Canovelles per 1 a 2. Els perpetuencs van haver de remuntar el gol inicial dels locals al minut 10. Iker va empatar al minut 28 i Marc Martínez va marcar el gol de la victòria tot just abans del descans.

El Santa Perpètua, que ha aconseguit el triomf en els dos darrers partits que ha disputat, és tercer amb 26 punts, a dos dels dos equips que lideren el grup, el Vilamajor i el Parets B.

Victòria del femení

D’altra banda, el primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va derrotar dissabte el San Lorenzo per 4 a 0. Al minut 1, Irene va fer l’1 a 0 i, al minut 8, Zaira va marcar el 2 a 0. Després, van arribar els altres dos gols, a càrrec de Núria i Desireé.

Després d’aquesta victòria, la cinquena seguida, el conjunt perpetuenc és tercer amb 25 punts, a tres del líder, el Premià.

0
0
0

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]