El sènior B de l'Sport Sala va perdre dissabte per 3 a 5 amb l'OAR Gràcia de Sabadell. És la segona derrota de la temporada per als perpetuencs, que arribaven a aquest partit com a líders.

L'Sport Sala no va fer un bon partit dissabte i els seus rivals ho van aprofitar. Al descans, el resultat era de 0 a 3. Els de Santa Perpètua no havien creat ni una sola ocasió de perill durant la primera part.

Al començament de la segona part, els locals van disposar d'oportunitats, però es van trobar amb les bones intervencions del porter.

L'OAR Gràcia es continuava mostrant molt efectiu en atac i va fer dos gols seguits. David Civit va ordenar al seu equip jugar de cinc i el domini local va ser total. Marcos va anotar dos gols i Pol, un, però ja no hi havia temps per remuntar davant d'un equip que en el tram final del partit va fallar molt en defensa i en atac.

La propera jornada, l'equip perpetuenc jugarà a la pista de la Penya Barça de Barberà del Vallès.

0
0
0

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]