El sènior A de l'Sport Sala va sumar dissabte tres nous punts després de guanyar per 3 a 1 el Sant Joan de Vilassar B.L'Sport Sala és el nou líder amb 26 punts, empatat amb el Sant Cugat El partit va ser molt igualat i es va decidir per la major eficàcia dels locals de cara a porteria.
Només començar el partit, els visitants van fallar una oportunitat molt clara per fer el 0 a 1. Al minut 4, Albert, que acabava de sortir a la pista, va desviar al fons de la xarxa un fort xut d'Iván. Dos minuts després, Alegría va recuperar una pilota i va posar el 2 a 0 al marcador.

El Sant Joan de Vilassar B va obligar a Casado a realitzar una bona intervenció i, poc després, va enviar un xut al pal. Els visitants s'apropaven amb perill a l'àrea local, però els faltava encert per marcar i també es trobaven amb les aturades de Casado.

L'Sport Sala també va disposar d'ocasions durant la primera part, però el marcador ja no es va moure fins a la represa després del descans.

La segona part també va ser molt igualada amb oportunitats per als dos conjunts i amb un ritme molt alt. Al minut 7, Alegría va anotar el 3 a 0, però el Sant Joan de Vilassar B no es va rendir. Marc Jiménez va estar molt bé sota pals. Jugant de cinc en el darrer tram, el conjunt visitant va obligar als perpetuencs a fer un gran esforç en defensa. El 3 a 1 va arribar al minut 16 i després, els visitants, es van trobar en dues ocasions amb els pals. L'Sport Sala també va poder marcar, però el porter va estar molt encertat.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. Després, els perpetuencs jugaran a casa contra el Club Natació Caldes B

0
0
0

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]