hola

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge la Garriga B per 69 a 59. El partit va començar amb domini clar dels perpetuencs, que, al final del primer quart, guanyaven per 17 a 11. Els visitants van reaccionar al segon quart i, al descans, el resultat era d’empat a 28. Durant el tercer quart, els de la nostra localitat van assolir un avantatge de quatre punts (49-45). En el darrer tram del partit, la Perpetuenca sempre va anar per davant i va sumar la tretzena victòria de la temporada que li permet ser el líder virtual del seu grup. Els perpetuencs tenen un partit pendent i, per això, ara sumen 27 punts, els mateixos que el Sant Fost i el Martorelles, que acumulen dues derrotes més que els de la nostra localitat. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans.

Per la seva part, el conjunt sub-21 femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 49 a 53 contra el segon classificat, el Sant Andreu de Natzaret. El partit va començar amb un 10 a 0 per a les locals, que, al final del primer quart, guanyaven per 19 a 10. Durant el segon quart, les visitants van reduir les diferències. Al descans, el resultat era de 28 a 25. A la represa va continuar la igualtat, però, per primera vegada el Sant Andreu de Natzaret es va situar per davant (36-39). El darrer quart també va ser molt disputat. Les visitants van estar més encertades en el tram final i es van emportar el triomf. El Santa Perpètua és cinquè amb 9 victòries i 4 derrotes. Després del descans del proper cap de setmana, jugarà a la pista del Manlleu.

En categoria sènior, el Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua Blanc va guanyar diumenge l’Imma B per 74 a 68. Els perpetuencs són segons amb 11 victòries i 3 derrotes, empatats amb el líder, el Lima-Horta.

El CB Santa Perpètua Verd va caure diumenge per 60 a 66 contra el Can Parellada i és penúltim amb 2 partits guanyats i 12 de perduts.


Foto: El conjunt local és líder virtual / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

El sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet
07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]