El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va guanyar dissabte el cuer, el Sant Feliu, per 5 a 3. Els perpetuencs han aconseguit el triomf en els dos partits que han jugat de la segona volta de la lliga.

Dissabte, Eloy va inaugurar el marcador al minut 6. Poc després, el pal va evitar el gol de Bayés. Els visitants van aprofitar un contracop per empatar al minut 12. Bayés va fallar una falta directa al minut 16 després d'una targeta blava i els perpetuencs, que van jugar dos minuts amb superioritat, no van ser capaços de marcar.

El Sant Feliu es va posar per davant al minut 19, però Iker va empatar amb un gran xut. El mateix Iker va estar a punt de fer el 3 a 2 tot just abans del descans, però el porter va realitzar una gran aturada.

Al minut 2 de la segona part, Víctor va marcar el 3 a 2 després d'un contracop ben portat per Eloy. Iker va desaprofitar després una falta directa. El Santa Perpètua, que va tornar a jugar amb superioritat, va tenir moltes ocasions, però li va faltar encert. Bayés tampoc no va marcar després una directa.

Al minut 17, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del Sant Feliu i Rivero, amb una gran intervenció, va evitar l'empat.

Al minut 20, Eloy va xutar, la pilota va rebotar en un defensa i va entrar a la porteria visitant. Víctor va anotar el 5 a 2, Mimó va fallar una directa i el Sant Feliu va marcar el 5 a 3 de falta directa.

El Santa Perpètua és antepenúltim amb 13 punts.El conjunt perpetuenc jugarà dos partits aquesta setmana. Divendres, es desplaçarà a Arenys de Munt per disputar un partit ajornat i, diumenge, s'enfrontarà al Roda.

0
0
0

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]

La UCF Santa Perpètua goleja al Canovelles (7-1)
06 Maig 2024 09:15 - RedaccióLa UCF Santa Perpètua goleja al Canovelles (7-1)

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Canovelles per 7 a 1. A falta [ ... ]