hola

El Club Esportiu Fondistes Fem Força de Santa Perpètua celebra aquest any el seu vintè aniversari. El 2004, cinc corredors de la nostra localitat que es veien pels carrers mentre entrenaven van decidir anar a les curses junts i formalitzar la creació d’un nou club. Des d’aquell dia i fins ara, l’entitat ha passat per diferents etapes.

El Club Esportiu Fondistes Fem Força va crear el 2008 la Cursa popular Els 10 de Santa, que se celebra en el marc de la Festa de l’Esport. El 2014 va néixer la seva escola d’atletisme i, el 2015, es va córrer la primera Night Trail. A més, durant aquests anys, el club ha col·laborat amb moltes entitats del nostre poble. Actualment, el club compta amb tres grups d’entrenament: júniors, cadets i adults (els dos últims a càrrec de dos entrenadors titulats a nivell nacional).

Al primer quadrimestre d’aquesta temporada 2023/2024, ha participat en 40 proves de totes les disciplines (marató, mitja marató, trail, 10 km, 5 km, cross, canicross i categories de promoció) aconseguint 28 trofeus entre els tres grups d’entrenament, molts d’ells en la categoria de promoció. A més, els atletes perpetuencs han millorat les seves marques personals. L’entitat obre els seus entrenaments a tothom els dimarts i dijous de les 18.45 a les 20.30 hores al Col·legi Bernat de Mogoda, al carrer de Puig i Cadafalch.


Foto. Esportistes de l'entitat perpetuenca / Club Esportiu Fem Força

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

El sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet
07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]