Sergi Castells, del Club Natació Santa Perpètua, participarà entre els dies 5 i 8 en el Campionat de Catalunya d'Hivern de la categoria júnior a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. Castells nedarà les proves dels 50 lliures, els 100 esquena i papallona i els 200 esquena, lliures i estils.

El nedador perpetuenc aspira a millorar les seves marques i aconseguir mínimes per al Campionat d'Espanya. La temporada passada Castells va guanyar una medalla de plata i dues de bronze en el Campionat de Catalunya d'Hivern.
Carla Arenas també prendrà part en el Campionat nedant en sis proves, mentre que Tània i Marta Casatejada nedaran cinc proves cadascuna. Totes elles, juntament amb Míriam Rodríguez nedaran les proves de relleus 4x100 estils i 4x100 lliures femení. A la categoria infantil nedarà Laia Torres en les proves de 100 i 200 braça.

D'altra banda, a mitjans de mes, se celebrarà el Campionat de Catalunya Absolut amb la participació dels perpetuencs Sergi i Sara Castells i Héctor Cortijo.

0
0
0

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]

07 Maig 2024 09:09 - RedaccióEl sènior A de l’Sport Sala surt de la zona d’ascens després de perdre contra el Barri Can Calet

El sènior A de l’Sport Sala va perdre dissabte per un clar 0 a 6 contra el Barri Can Calet en el [ ... ]