hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: Gallecs, ciutat sense Llei

Gallecs, ciutat sense Llei 11 years 6 months ago #1

Primer de tot, vull aclarir que la carta “camins privats a Gallecs” la va escriure l’amic Vicenç Torrents i jo només la vaig signar perquè l’actitud denunciada també m'indigna. Però ara, obert el debat, crec que el que cal és donar la meva opinió sobre la causa principal de molts dels problemes que pateix l’Espai.
Si per exemple, parlem dels camins, a Gallecs en sobren alguns i cal regular-ne d’altres com hem fet saber en diverses ocasions al Consorci, als ajuntaments i al Departament de Territori. Llavors, perquè les nostres reivindicacions van a la paperera i, en canvi, a la reduïda cúpula dels hortolans se’ls permet tanta actitud incívica?
Doncs degut a l’estúpid però suculent model que han creat els polítics i acatat els alts càrrecs: els primers jugant a fer de tècnics i els segons, per a conservar sous desorbitats, encarregant-se només del màrqueting. És aquest vici insostenible el que ha portat a la ruïna al país i ens allunya cada cop més de l'Europa civilitzada, creant un context de descontrol, on els incívics guanyen i els legalistes ens morim de fàstic.
Per culpa d’aquesta nefasta gestió dels últims anys, els galletans ja donem per perduda l’aigua potable i el clavegueram, sentint-nos més tercermundistes que mai. Però, algú em pot explicar com pot ser que calgui més d’un any per a canviar un piló de lloc, aconseguir un permís de l’Incasol per a connectar-nos a Internet o per a acabar amb les plagues dels quads i dels falconers? Quin tipus de gestor és incapaç en dos anys de denunciar a Endesa per un humiliant incompliment de contracte? I com creieu que hem d’anomenar a càrrecs que necessiten més de quaranta anys per aprovar un pla que simplement tregui a Gallecs de la llei de la selva?
Això és despotisme i submissió, tecnocràcia i inutilitat. Res de danys menors.

Pol Ansó (Gallecs) 10/10/2012
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.086 seconds