hola

Ernest UrtasunPolítica - ICV

El candidat d'ICV-EUiA al Parlament Europeu, Ernest Urtasun, va mantenir una trobada amb petits empresaris i comerciants de Santa Perpètua el primer dia de campanya electoral, tot just desprès de reunir-se amb el comitè d'empresa d'Alstom. Urtasun va estar acompanyat del eurodiputat de la formació d'esquerres grega, Syriza, Stavros Karagkounis, que va manifestar als assistents que el bipartidisme havia destruït la societat grega i va afirmar que es poden canviar les coses ja que hi ha alternatives a la Troika.

El president d'ICV Santa Perpètua, Manel llord, va presentar l'acte i va destacar la trajectoria d'Ernest Urtasun. L'alcaldessa de la ciutat, Isabel Garcia, també va intervenir a l'acte i va parlar de mobilitat i d'ocupació a preguntes dels assistents a la trobada dinar.  El candidat va destacar la trobada amb pimes i comerciants i el debat i intercanvi d'experiències que van posar sobre la taula les dificultats per accedir al crèdit i va defensar que l'única formació d'esquerres que no ha arribat acords amb ciu ha estat ICV i és l'unic partit que s'oposa frontalment a les polítiques econòmiques de CiU.

El candidat d'ICV va refermar la posició de l'eurdiputat grec i va reiterar que hi ha alternatives a la Troika i a les polítiques d'austerirtat. El candidat d'ICV-EUiA al Parlament Europeu, Ernest Urtasun, va participar en dos actes a Santa perpètua durant el primer dia de campanya. Al matí va mantenir una trobada amb el comitè d'emptrresa d'Alstom i al migdia amb representats de pimes i comerciants dels municipi.

Foto: el candidat d'ICV-EUiA al Parlament Europeu, Ernest Urtasun, amb l'alcaldessa de Santa Perpètua i el president d'ICV Santa Perpètua / Rodrigo González

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El 12 de maig un total de 18.970 perpetuencs estan cridats a les urnes
10 Maig 2024 11:42 - RedaccióEl 12 de maig un total de 18.970 perpetuencs estan cridats a les urnes

  Un total de 18.970 perpetuencs estan cridats a les urnes a les eleccions al Parlament de Catalunya [ ... ]

Política
El president del PP de Barcelona, Manu Reyes, fa campanya a la ciutat acompanyat de Julia González
07 Maig 2024 10:54 - RedaccióEl president del PP de Barcelona, Manu Reyes, fa campanya a la ciutat acompanyat de Julia González

El president del PP de Barcelona i número 2 de la candidatura al Parlament, Manu Reyes, va fer campanya [ ... ]

Política
Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política