hola

La CUP afirma, en un comunicat, que el govern local ecosocialista "segueix deixant de banda la protecció integral dels espais verds, i segueix apostant per camions i contaminació" i afegeix que "la nefasta planificació de l’activitat industrial ens ha portat a desdoblar ara la B-140, a tenir naus industrials buides als polígons". Aquesta ha estat una de les respostes de la CUP a l'acord anunciat entre els ajuntaments de Santa Perpètua, Polinyà, Sabadell i Barberà i la Generalitat per a la millora d'aquesta carretera, projecte que preveu la remodelació de la rotonda de Can Sabau, entre d'altres actuacions per millorar la mobilitat.

La CUP critica que el govern local "segueix apostant pel transit rodat, les empreses de logística, com en el seu moment van intentar a Can Banús afectant Gallecs, ara ho fan amb Santiga i una carretera" i es pregunta quina relació té aquest projecte amb el Quart Cinturó que "trinxarà" gran part del Vallès Occidental i que la millora de la B-140 "no ajuda gaire a protegir Santiga, el seu entorn i a reduir la contaminació atmosfèrica". També es pregunta si salvar Santiga és salvar el nucli urbà o és protegir tot l'entorn natural.

La CUP imagina una Santa Perpètua "més respectuosa amb el seu entorn, amb la biodiversitat que ens envolta i els nostres espais verds". Un municipi que es centri en la defensa del transport públic col·lectiu, que aposti per la reconversió industrial en una que encaixi amb l’economia verda i circular. La formació proposa canviar la planificació actual per una adequada a les demandes, necessitats i problemes del segle XXI, "el canvi climàtic no només es combat canviant les bombetes de Sta Perpètua, es fa amb polítiques valentes i transformadores".


Foto: Carretera B-140 / Joel Mesas 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política