hola

Esquerra Republicana ha criticat "una vegada més" la manca de voluntat política per a la negociació anual dels pressupostos municipals. La formació, en un comunicat, afirma que de nou s’han aprovat uns pressupostos en els quals "l’oposició no hi ha pogut participar i per tant s’ha negat la possibilitat de poder-los fer més plurals i més pròxims a la ciutadania perpetuenca".

La portaveu del grup municipal Republicà, Montse Vinyallonga, ha expressat que "com cada any els grups de l’oposició no tenim possibilitat de poder participar en la configuració dels pressupostos. Se’ns presenten tard, amb només 15 dies per treballar i en formats i canvis de partides que dificulten tenir una imatge global dels mateixos” .

ERC reclama que l’any vinent es negoci el pressupost amb l’oposició i també que s’expliquin de forma clara i transparent. En aquest sentit recorda que des de fa anys reclamen que siguin els regidors de cada àrea els que expliquin amb què i com s’invertiran els diners de les seves regidories. Vinyallonga manifesta que "de cara a l’any que ve prenguin nota de com treballen al Govern Central o a la Generalitat fent participar l’oposició amb una voluntat política de negociació real i no des de la comoditat de repetir que les portes estan obertes sense fer res més”


Foto. Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política