hola

Un total de 18.637 perpetuencs i perpetuenques estan convocats aquests diumenge 14 de febrer a les urnes en les eleccions al Parlament de Catalunya. Com a novetat, en aquests comicis s’estrena com a col·legi el Mercat Municipal, en substitució del Casal d’Avis de la plaça de la Vila. Aquest equipament municipal no compleix les mesures dels protocols del Procicat davant la Covid-19, ja que acollia tres meses i és un espai reduït per mantenir les distàncies de seguretat.

Santa Perpètua disposarà, com en els darrers comicis generals, de setze seccions electorals, 33 meses i nou col·legis electorals situats als centres cívics La Creueta, El Vapor, La Florida, Can Folguera, Can Taió i Mas Costa, les escoles Bernat de Mogoda i La Florida i el Mercat Municipal. En tots els col·legis s’establiran les mesures previstes als protocols aprovats per la Generalitat com ventilació, entrades i sortides independents, o cues d’espera a l’exterior. La Generalitat també ha anunciat franges recomanades de votació (de 9 a 12 h per a persones de risc, de 12 a 19 h per a persones no pertanyents a cap col·lectiu de risc, i de 19 a 20 h per a persones positives i contactes estrets).

A més de les mesures obligatòries, en quatre dels col·legis electorals, el Consistori ha previst espais i accessos diferents en funció de la mesa i secció electoral, per garantir les distàncies i evitar aglomeracions.

Així, l'electorat de les tres meses que se situaran al Mercat Municipal accedirà des de diferents punts: la mesa A (cognoms A-F) accedirà per la porta principal; la Mesa B (cognoms G-0), entraran des del costat del parc Municipal; i la Mesa C (cognoms P-Z), per l'accés del costat del moll de càrrega.

En el cas del col·legi electoral de l'Escola Bernat de Mogoda, la secció 4 votarà al vestíbul del centre, mentre que la secció 5 ho farà al Gimnàs.

Al Centre Cívic Can Taió, l'electorat de la secció 6 votarà per l'espai de la terrassa-bar, mentre que la secció 9 ho farà a la sala multiusos del centre cívic.

Per últim, en el cas del col·legi electoral del Centre Cívic Can Folguera, la secció 14 votarà per l'entrada lateral al carrer de Pablo Picasso, mentre que la secció 12 accedirà pel passatge d'Ernest Lluch.


Foto: El Mercat Municipal substitueix el Casal d'Avis / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política