hola

ERC ha expressat que l’activitat cultural organitzada des del propi Ajuntament a Santa Perpètua de Mogoda "fa anys que brilla per la seva absència". En un comunicat afirma que "la cultura és segura perquè brilla per la seva absència amb l’excepció molt destacable de les entitats". La portaveu republicana, Montse Vinyallonga, manifesta que “la programació cultural del nostre municipi està en mans de les entitats i la seva voluntat i esforç d’organitzar actes. I ara, aquest paper que juguen és encara més destacable tenint en compte l’esforç extra de garantir les mesures que ens imposen les restriccions”

La formació assenyala que l’Ajuntament de tant segura que ha volgut convertir la cultura, "gairebé l’ha fet desaparèixer". I que en tots aquests mesos "hem gaudit de comptades activitats organitzades des del propi Ajuntament i ara més que mai, la ciutadania necessita d’aquests espais de creació, cohesió i coneixement".

Vinyallonga manifesta que “deixar l’activitat cultural en mans de les entitats és fàcil i comòde, però no és cap aposta per la cultura més enllà de missatges buits a les xarxes”

Esquerra Republicana deixa clar que "no compartim la doble vara de mesura del govern local. per una banda, posant el crit al cel amb les mesures a aplicar en la Cavalcada de Reis i per l’altra, abandonant l’activitat cultural la resta de l’any. I això no és fruit de la pandèmia".

La formació critica que Santa Perpètua fa temps que no gaudeix d’una programació cultural estable ni professional ni amateur "si no fos per l’activitat de les entitats locals" i posa com a exemple la darrera Festa Major d’Hivern que ha passat "sense pena ni glòria". ERC afirma que "no preteníem una Festa Major d’Hivern en el format habitual. Però tampoc només amb una obra de teatre professional. Era un bon inici, però si es queda en això, és un mal final»

La formació reclama una programació cultural estable al nostre municipi. El comunicat clou dient que "és massa fàcil reclamar a la resta d’administracions mentre no actuem des d’aquells espais que podem actuar".


Foto: Seu d'ERC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política