hola

El portaveu de Ciutadans a l'ajuntament de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha celebrat l'adhesió al programa Reciclos que desenvolupa Ecoembes. Romero ha recordat que “des de Ciutadans vam portar aquesta iniciativa al Ple” i que “tot i la posició poc favorable del govern al principi, finalment es va aprovar per unanimitat”.

El portaveu, en un comunicat, ha destacat que a la seva proposta inicial “el projecte estava directament relacionat amb el Mercat Municipal, per potenciar el comerç local i de proximitat i afavorir una economia circular” però s'ha mostrat satisfet amb sistema ja que “es pot utilitzar des de qualsevol part del municipi, a qualsevol contenidor groc i això ho fa més fàcil i accessible”.

Sobre el Mercat Municipal, Romero ha afirmat que “esperem amb moltes ganes les noves oficines de la OAC, que s’han d’emplaçar allà, per afavorir el trànsit de veïns per les instal·lacions”.

Per altra banda, Romero ha conclòs criticant “la falta de transparència i la manera opaca i tancada de treballar d’aquest govern municipal”, ja que “ens vam assabentar que el projecte estava en marxa en una conversa de passadís i de la presentació del mateix per l’Informatiu”.


Foto: Contenidor d'envasos que ha incorporat la tecnologia per adaptar-se al projecte Reciclos / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
Esquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor
15 Jul 2022 11:34 - RedaccióEsquerra proposa un paquet de tres mesures excepcionals per posar en marxa en cada onada de calor

Esquerra proposa un paquet de tres mesures extraordinàries davant les onades de calor per facilitar [ ... ]

Política
SPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques
13 Jul 2022 12:55 - RedaccióSPEC s’assessora sobre les comunitats energètiques

SPEC ha celebrat una sessió de treball sobre l’impuls de les comunitats energètiques, "una proposta [ ... ]

Política