hola

Olga Valenzuela, tinenta d'Alcaldia de Seguretat Ciutadana, Via Pública, Convivència i Mediació,va participar en una xerrada sobre dones en la política en què ha explicat la seva experiència al capdavant del cos de la Policia Local de Santa Perpètua de Mogoda. A més de la regidora, a l'acte també van participar Sonia Guerra, diputada i secretària de Polítiques Feministes del PSC; Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès; Mari Carmen Berenguer, secretària d'Organització del PSC Vallès Occidental Sud i regidora de Polinyà; i les caps de gabinet d'alcaldia de Sabadell i Cerdanyola, Aroa Arauzo i Alexandra Moreno, respectivament.

Durant l'acte, celebrat el passat divendres 11 de març i organitzat pel PSC Vallès Occidental Sud amb motiu de la setmana de la dona, les participants van parlar de les seves respectives experiències dins la política, de la manca d'igualtat efectiva i real en el dia a dia i de com conciliar la vida laboral, familiar i política és un treball complicat, segons ha explicat el PSC en un comunicat.

Olga Valenzuela va parlar de la dificultat de les dones per arribar a ocupar càrrecs públics que tradicionalment han estat ocupats per homes "com passa als ajuntaments a les regidories de Via Pública o Seguretat". En aquest sentit, la regidora va voler posar en valor la feina que s'està fent a Santa Perpètua per integrar una perspectiva femenina a la Policia Local, "on un 9 per cent de la plantilla són dones".


Foto: El PSC del Vallès Occidental Sud va organitzar la xerrada / PSC

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política