hola

Kevin Romero serà l'alcaldable de Ciutadans (Cs) a les eleccions municipals de 2023 a Santa Perpètua de Mogoda. El president de Cs en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, va fer pública ahir al passeig de la Florida la decisió del Comitè Autonòmic del partit que compta amb el suport unànime de l'agrupació local.

Romero és actualment regidor i portaveu del grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Santa Perpètua. Aquesta serà la primera vegada que encapçali una llista electoral.

El president de Cs en el Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, s'ha mostrat molt content de que Kevin Romero hagi acceptat el repte de ser l'alcaldable i ha assegurat que “ha fet un bon treball com a portaveu del grup municipal, és un bon perfil, jove amb formació i el seu treball ha seguit les línies que volem que segueixen els ajuntaments".

Carrizosa ha denunciat que "l'Ajuntament de Santa Perpètua és un dels que té els impostos més elevats, 200 euros per persona per sobre de la mitjana de la resta de municipis" i ha asseverat que els partits polítics que governen des de fa 40 anys a Santa Perpètua han transformat l'Ajuntament en una superestructura, "col·locant a familiars i amics" i que "el 70% dels impostos recaptats serveixen per pagar els sous de funcionaris i treballadores, que gairebé totes són la bossa de vots que ajuda a que aquest govern es perpetuï".

L'alcaldable de Cs a Santa Perpètua, Kevin Romero, s'ha mostrat il·lusionat davant d'aquest nou repte. Per a Romero durant aquest mandat s'ha fet un bon treball i ha afirmat que "som l'única oposició actual a l'Ajuntament de Santa Perpètua".

El candidat de Cs ha avançat tres de les principals línies que formaran part de la seva estratègia de campanya: una baixada d'impostos, millorar la sensació d'inseguretat i de la convivència i ampliació de l'oferta d'habitatges.

Kevin Romero ha assenyalat que cal treballar per eliminar els problemes de convivència que hi ha en alguns punts del municipi i ha manifestat que Santa Perpètua necessita “més efectius de la policia i més eines per combatre la falta de seguretat i la sensació d'impunitat que tenen els que cometen delictes”.

Sobre el problema d'habitatge davant de la manca d'oferta tan de compra com sobretot de lloguer, Kevin Romero, proposa que al barri de Can Filuà on molts terrenys són propietat de la Generalitat e Incasòl , l'Ajuntament ha de col·laborar perquè es construeixi amb acords público-privats i deixi d'estar deshabitat.


Kevin Romero, candidat de Cs a les eleccions de maig de 2023, amb els regidors del grup municipal i el president de Cs en el parlament, Carlos Carrizosa / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Albiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans
17 Abr 2024 11:25 - RedaccióAlbiach reclama un transport públic de qualitat per a 1,3 milions de vallesans

La candidata de Catalunya en Comú a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig, Jéssica [ ... ]

Política
Declaració institucional davant l'escalada de tensió al Pròxim Orient
26 Abr 2024 12:00 - RedaccióDeclaració institucional davant l'escalada de tensió al Pròxim Orient

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, va donar lectura a una declaració institucional [ ... ]

Política