hola

La Plataforma Cívica Ciutadans a l'Ajuntament va celebrar dissabte el seu acte central de campanya al Centre Cívic La Florida. Els cinc primers candidats de la llista van participar a l'acte, en què la formació també va projectar tres audiovisuals relacionats amb la trajectòria i el futur de la PCCA. El candidat de la formació, Francesc Rodríguez, va destacar que "la PCCA no ven fum, ni fa promeses irrealitzables, si no que ens avala la feina feta".

El candidat de PCCA va manifestar que celebraven aquest acte a la Florida perquè és el barri que va veure néixer la formació, fa setze anys i "emblemàtic"; i va assenyalar que a l'equador de campanya, la formació està rebent bons imputs per part de la ciutadania, que valora la feina feta per la PCCA durant aquest mandat. "La feina que hem desenvolupat aquests quatre anys dóna com a resultat que hi ha molta gent que visualitza la feina que hem fet és important, que hem treballat de valent, que hem canviat moltes coses, que hem ajudat a molta gent, que les polítiques que hem implementat han sigut d'atenció i d'ajuda a les persones i això la gent ho valora molt".

Francesc Rodríguez també va manifestar que l'objectiu de la formació és pujar en nombre de vots i regidors. "PCCA ha implementat la política amb majúscules, amb ànima i per i per a la ciutadania. Penso que és l'hora de la nostra formació. En aquest mandat Plataforma Cívica ha eclosionat, ha demostrat tot allò que és capaç de fer tant a la ciutadania com als socis de govern. Ara tenim molta més experiència, sabem el què volem fer i sabem com fer-ho, com implementar-ho", ha destacat el candidat.

El candidat va destacar que la seva formació no ven fum ni promeses irrealitzables i que el seu compromís amb la ciutadania se centra en el manteniment de les polítiques d'austeritat i el control de la despesa, les polítiques d'ocupació i les polítiques socials i d'atenció a les persones. Rodríguez va explicar que aquestes accions es reflecteixen al Pla d'actuació 2011-2019 que es pot consultar al web de la formació. "El Pla consta de 380 propostes, de les quals resten 263 actives perquè les altres ja s'han implementat en aquest mandat", va detallar Francesc Rodríguez.

A l'acte, també van intervenir els quatre membres següents de la candidatura de la PCCA Mari Ángeles Sánchez, Amador Queija, Rebeca Martínez i Jordi Ferrer, que van destacar la feina feta per aquesta formació des dels seus inicis i especialment dels darrers quatre anys al govern i van titllar la PCCA com un partit assembleari i amb ànima.

La PCCA continua durant aquesta setmana amb les paradetes informatives als barris de Santa Perpètua i tancarà la campanya aquest divendres a un acte final a la plaça de Can Folguera.


Foto: acte central de campanya de la PCCA aquest dissabte al centre Cívic La Florida / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política