hola

El candidat del PSC a l’alcaldia, Pere Garcia, ha presentat l’equip de persones que componen la candidatura socialista a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

“Es tracta de persones implicades en la vida del municipi, preparades i compromeses amb els valors socialistes que treballen per tothom que més ho necessita”, segons ha manifestat. La candidatura va ser aprovada per unanimitat de l’assemblea del PSC local el passat 21 de març, segons ha informat la formació en un comunicat.

“En la llista tornen a repetir els actuals regidors perquè han demostrat el gran treball que fan al capdavant de les seves responsabilitats”, detalla Pere Garcia. D’aquesta forma, Olga Valenzuela, regidora de Via Pública, Seguretat Ciutadana, Comerç i Promoció Local, és la número 2, i el regidor d’Educació, Mobilitat i Transport, Antonio Egea, és el número 3 de la candidatura.

El PSC informa que els números 4 i 5 són persones que porten anys compromesos amb el PSC i que han volgut fer un pas endavant per continuar el projecte socialista a l’Ajuntament. Es tracta de Joan Martínez i Toñi Luis, respectivament.

“Totes les persones que formen la candidatura són importants, però vull agrair enormement la incorporació de Manuel Belmonte com a número 6 de la llista”, explica el candidat. Belmonte és una persona molt implicada en la vida social i cultural de Santa Perpètua, segons destaca el PSC. A continuació, en els números 7 i 8 es presenten dues persones independents que s’han volgut sumar al projecte socialista: Noemí Fernández i Adrián Campos. Els segueix Sheila Rejón al número 9 i l'actual regidor Jose Antonio Herrera ocupa el número 10.

La candidatura segueix amb Elisabet Corrales (que s’incorpora com a independent) al número 11. I continua amb persones que disposen d’una llarga trajectòria dins el projecte socialista del municipi com l’ex-regidor Víctor Rodríguez al número 12. Vanesa Valenzuela al 13, Francisco Rubio al 14, Eulogio Rejón al 15, Mari Carmen Ibáñez al 16, Antonio Ardanuy al 17, Manuel Contreras al 18, Albina Lagunas al 19 y Jaime Arenas al 20. Pere Garcia puntualitza que “en aquesta ocasió, la llista la tanca l’ex-alcalde Manuel Ruiz, a qui agraeixo personalment el seu treball i la seva implicació en la millora de Santa Perpètua”.

Finalment, i com a suplents, s’incorporen quatre persones “compromeses amb els valors socialistes”, diu Pere Garcia. Són Manuel Garcia, Pepi Cano, Benito Perfecto i Manoli Berguillos.
“Vull agrair enormement la implicació de tothom que forma part de la nostra candidatura. L’objectiu ha estat combinar l’experiència amb les ganes de seguir treballant per millorar Santa Perpètua i solucionar els problemes del dia a dia dels nostres veïns i veïnes. Estic convençut que tenim un gran equip i que estem preparats per guanyar les eleccions municipals”, conclou Pere Garcia.


Foto: Candidatura socialista de les properes eleccions municipals / PSC

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política