hola

Avui dijous 12 de setembre a les 18 hores al Centre Cívic Can Folguera tindrà lloc l’acte de presentació de la delegació local de l’Associació de Familiars amb Alzheimer del Vallès Occidental (AFAVO).

Durant la presentació s’explicaran els objectius i serveis que oferirà la delegació, així com el calendari d’activitats programades. També hi haurà la possibilitat de recollir la sol·licitud per fer-se soci de l’associació. Fa temps que a Santa Perpètua es volia crear aquesta delegació local d’AFAVO i durant el curs per a cuidadors de malalts d’Alzheimer celebrat aquest any els participants van mostrar la seva intenció d’organitzar-se per poder posar en marxa l’entitat i es van fer propostes al voltant de la creació també de grups d’ajuda mútua.

La nova delegació i la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua han anunciat que instal·laran el 19 de setembre, coincidint amb el mercat setmanal dels dijous, una taula informativa a l’aparcament de l’avinguda de l’Onze de Setembre i del carrer García Nieto, on ara s’ubica el mercat. El 26 de setembre, a partir de les 18 hores, oferirà la xerrada Investigació, associació, malalts i família: Una aproximació a la malaltia d’Alhzeimer. L’activitat tindrà lloc al Centre Cívic El Vapor. Per últim, a l’octubre AFAVO tornarà a programar la campanya Cuida el teu Cervell. La intenció és valorar l’estat de les capacitats del cervell. Es portarà a terme al Centre Cívic Can Folguera els dies 17 i 24 d’octubre de 9 a 14 hores.


Foto: Imatge d'arxiu d'una carpa informativa d'Afavo i l'alzheimer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]

L’Ajuntament rebat les dades sobre qualitat de l’aire d'un informe d'una empresa suïssa
25 Abr 2024 12:45 - RedaccióL’Ajuntament rebat les dades sobre qualitat de l’aire d'un informe d'una empresa suïssa

Un informe de l’Ajunta­ment de Santa Perpètua de Mogoda rebat les dades publicades al darrer [ ... ]

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]