hola

Els 30 anys de la Xarxa de Centres Cívics ja tenen una imatge escollida gràcies a les persones que van participar a l’enquesta feta a través de la pàgina de facebook dels equipaments socioculturals @CivicsSPM. El logo escollit dels tres proposats per l’artista local Danilo Motta és el que té un disseny més dels anys 80 del segle XX on en el dígit 3 apareixen els colors dels diversos centres cívics i al dígit 0 la paraula anys.

L’enquesta virtual va ser visitada per més de 240 persones i es van registrar 77 vots vàlids. La decisió ha estat molt ajustada ja que la imatge guanyadora va obtenir 29 vots i les altres dues propostes 24 cadascuna.

La responsable de la Xarxa de Centres Cívics, Carme Marsal, ha explicat que es va voler fer aquesta elecció a través de la pàgina de facebook perquè té molts seguidors i molts visitants i ha agraït la participació de la ciutadania en escollir el logo dels 30 anys.

La imatge dels 30 anys de la Xarxa de Centres Cívics s’utilitzarà per primer cop en el període de preinscripcions que començarà aquest mes de juny.
Aquesta tardor es compliran tres dècades de la posada en marxa del primer centre cívic al barri de La Creueta.

Durant aquests mesos de confinament, el facebook de la Xarxa de Centres Cívics s’ha mantingut molt actiu facilitant informació del municipi, recursos per a les famílies i els monitors de les activitats organitzades des de la Xarxa ofereixen constantment sessions obertes a la ciutadania a través de la plataforma d’activitats.

Es pot accedir a la plataforma d'activitats en línia de la Xarxa de Centres Cívics en aquest enllaç https://online.ceina.com/login/index.php i al través del facebook de la Xarxa de centres cívics amb l’usuari i contrasenya xccspm2020.


Foto: Logotip del 30 aniversari / Xarxa Centres Cívics 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]