hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar el 21 de juny els diplomes als cinc alumnes del municipi premiats pels seus treballs de recerca de batxillerat que organitza el Servei d'Educació del Vallès Occidental VI, amb el suport dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda. El 26 de maig es va celebrar un acte telemàtic amb la participació dels autors i autores dels 18 treballs premiats dels tres municipis. L'Ajuntament, però, ha volgut fer un acte presencial per reconèixer l’esforç que suposa l'actitud analítica, científica i investigadora de l'alumnat de batxillerat de Santa Perpètua que s'ha desenvolupat a la Sala de Plens.

De l'INS Rovira-Forns han estat premiats els alumnes Dídac Sosa pel treball "La movida". Efervescencia cultural i llibertinatge sexual; i Roger Umbert per Dammatio Memoriae: Hatshepsut, Evita i la destrucció de la memòria.
De l'INS Estela Ibèrica han rebut el reconeixement Aida Domínguez per Mitologia en femení. Un reflex de la dona clàssica i Clàudia Serret i Sergio Morales per Matemàtiques epidemiològiques: una eina per entendre el món.

L'alcaldessa Isabel Garcia va manifestar que amb l'acte presencial, que va comptar amb una presència molt reduïda, "s'ha volgut posar en valor el gran treball" que han fet aquests cinc alumnes. Durant l'acte, també va agrair el treball del professorat que ha tutoritzat els treballs i va insistir en l'esforç que ha fet l'alumnat donades les difícils condicions en les quals han treballat per la pandèmia.

L'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania els treballs de recerca premiats, a través de la Biblioteca Municipal i del web del Servei Educatiu del Vallès Occidental VI. L'alcaldessa va destacar "el gran talent" de l'alumnat perpetuenc i ha convidat a la població que es llegeixi els treballs.

Per la seva banda, el regidor d'Educació, Pere Garcia, va destacar l'emotivitat de l'acte i la qualitat dels treballs premiats.També va afirmar que des de la regidoria es continurarà donant "suport a l'alumnat en els seus treballs de recerca".

L’objectiu dels Treballs de recerca és el de fomentar l’esperit científic i d’investigació d’aquest jovent, i reconèixer que han seleccionat el seu treball de recerca de batxillerat. Educació ha destacat la dedicació dels tutors del treball de recerca tant de l’Institut Estela Ibèrica com de l’Institut Rovira-Forns. A l'acte va assistir Josep Ramon, director del Servei Educatius del Vallès Occidental VI


Foto: Alumnat, professorat, autoritats municipals i el director del Servei Educatiu del Vallès Occidental VI / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]