hola

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha clausurat el projecte del Servei Comunitari amb un acte telemàtic celebrat el 10 de juny. L’acte va comptar amb l’assistència de part de l’alumnat dels Instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns que ha participat en els projectes: Padrins Lectors, Bibliomòbil, Biodiversitat a la Riera de Caldes, Impulsem l’Estratègia Residu Zero, Espais Memòria Activa Gent Gran, Mirar amb les Mans (patrimoni inclusiu), Sumem amb el PAE, Agents Joves per la Igualtat, Impulsem la Biblioteca del Casal Cívic, App Benvinguts a Santa Perpètua, Joves Periodistes, i Belles Arts: identitats truncades.

El Servei Comunitari, realitzat per alumnes de 3r i 4t d’ESO, es va iniciar en el curs escolar 2019- 2020 però, pels efectes de la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions, no es van poder realitzar totes les accions previstes ni la jornada de cloenda. El projecte cerca desenvolupar la competència social i ciutadana de l’alumnat. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha expressat que “és molt positiu que aquest tipus de projectes transversals, i els valors que representen, formin part de l’educació que s’imparteix als instituts”. Va destacar que l’alumnat ha fet “un munt de projectes i d’activitats molt interessants que, sens dubte, contribuiran a aconseguir una Santa Perpètua millor per a tothom” i va afegir que “heu fet tot aquest treball en unes circumstàncies difícils, el que li atorga més valor encara”.

El regidor d’Educació, Pere García, va destacar que un dels objectius d’Educació “és donar suport als instituts de la ciutat en la seva tasca educativa” i va afegir que el Servei Comunitari el van prendre “com una oportunitat per endegar projectes” i “eixamplar els horitzons i posar a l’abats de nois i noies una serie de projectes en el que poguéssim aprendre, fer un servei i conèixer el seu entorn”.

L’acte també va comptar amb la participació del director del Servei Educatiu del Vallès Occidental VI, Josep Ramon; Yolanda Pascual, coordinadora pedagògica de l’Institut Estela Ibèrica; Fran Rivera, professor de l’Institut Rovira-Forns; Marta Flórez, dinamitzadora del Projecte Educatiu de Ciutat; i Maria del Mar Salvador, Cap d’Educació.

 

L’alumnat del Servei Comunitari al projecte Identitats Truncades / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]