hola

L'Institut Català de la Salut ha informat aquesta setmana que a partir del proper dilluns 4 d'octubre el CAP La Florida recuperarà l'horari de tarda i obrirà de dilluns a dijous de 8 a 20 hores, mentre que divendres continuarà de 8 a 15 hores. A banda de l'atenció primària que es realitza en aquests horaris, el dispositiu d'atenció urgent d'aquest centre es continuarà oferint assistència en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 20 a 8 hores i dissabtes, diumenges i festius les 24 hores.

"Estem molt satisfets perquè finalment anem recuperant una mica la normalitat en termes d'atenció sanitària", ha manifestat la regidora de Salut, Sandra Gómez, que ha afegit que "de moment l'atenció a la tarda al CAP La Florida serà de dilluns a dijous però esperem que aviat es completi amb divendres a la tarda", ha manifestat Sandra Gómez. "Tornarem així a tenir visites d'infermeria i mèdiques a les tardes i també recuperem el servei de les tardes joves", ha explicat la regidora que ha afegit que aquest servei era un dels més reivindicats tant des de la Regidoria de Salut com de Joventut. Les tardes joves són un servei d'orientació i assessorament sobre sexualitat, mètodes anticonceptius, malalties de transmissió sexual, etc. amb una atenció confidencial. "Els nostres joves havien de marxar a altres municipis per rebre aquest servei, però a partir del 7 d'octubre, podran apropar-se cada dijous al CAP La Florida de 18 a 19.30 hores i consultar amb la llevadora totes les seves inquietuds i necessitats", ha assenyalat Gómez.

El CAP La Florida va reobrir les seves portes el 2 de novembre de 2020 per atendre de manera programada de dilluns a divendres, de vuit del matí a tres de la tarda, després d'haver estat tancat set mesos a causa de la pandèmia, i com a centre d'atenció d'urgències nocturnes, servei que s'havia deixat de prestar al mes d'agost de 2011.

 

Foto: Atenció a una de les consultes del CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]

L’Ajuntament rebat les dades sobre qualitat de l’aire d'un informe d'una empresa suïssa
25 Abr 2024 12:45 - RedaccióL’Ajuntament rebat les dades sobre qualitat de l’aire d'un informe d'una empresa suïssa

Un informe de l’Ajunta­ment de Santa Perpètua de Mogoda rebat les dades publicades al darrer [ ... ]