hola

L'estació de la línia de ferrocarril de la línia R8 a l'alçada de la Granja Soldevila espera la conformitat d'ADIF sobre les proves de seguretat fetes i obtenir una data de posada en marxa de l'equipament. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha anunciat en el programa radiofònic Línia directa amb l'alcaldessa que la propera setmana es reunirà amb el responsable d'Adif.

Fa un any s'esperava la seva posada en marxa per a l'inici d'aquest curs escolar, però, de moment, tot està a punt a l'espera de la seva obertura. L'alcaldessa ha recordat que fa més de vint anys que es reclama aquest servei ferroviari i que l'equipament està totalment finalitzat. A més destaca que les millores d'inversió en temps i en reducció de la contaminació seran molt considerables.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, espera que a principis de l'any vinent estigui en marxa, tot i que ha puntualitzat que ara per ara la decisió d'obrir l'estació de la R8 està en mans d'ADIF. Garcia creu que després de tants mesos, les proves de seguretat haurien d'haver acabat i s'hauria d'haver pres una decisió. La primera edil ha confirmat que té una reunió concretada per aquests propers dies de la qual espera tenir bones notícies sobre la posada en marxa de l'estació de la R8.Isabel Garcia espera tenir una data definitiva d'obertura de l'estació R8 en breu que ajudarà als estudiants perpetuencs de la UAB i a la població en general del municipi i de l'eix de la riera de Caldes.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]