hola

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Santa Perpètua tornen a incrementar el patrullatge a peu en els eixos comercials de la ciutat en el marc de la campanya Grèvol. El dispositiu estarà operatiu fins a mitjans de gener.

Les patrulles de la Policia Local estaran presents tots els matins i tardes i tres dies a la setmana les patrulles seran mixtes, formades per un agent de Mossos i un de la Policia Local.

L’objectiu és millorar la sensació de seguretat i evitar els possibles furts, estrebades i robatoris tant en establiments comercials com a ciutadans a les sortides de les entitats bancàries. Per això, les patrulles es fan coincidint amb les hores d’obertura comercial.

El cap de la Policia Local, Xavi López, ha explicat que des d'avui s'ha posat en marxa la campanya Grèvol i que la presència policial s'intensificarà als carrers més comercials.

La campanya és una manera de potenciar la coordinació entre els diferents cossos que formen la Policia de la Generalitat, que a Santa Perpètua és molt bona, segons López i de visibilitzar-la a la ciutadania. També inclou més vigilància als polígons industrials perquè es poden emmagatzemar productes que tenen major sortida per aquestes festes nadalenques.

D'altra banda, el cap de la Policia Local ha fet una crida ciutadana a posar més atenció a moviments sospitosos i a connectar totes les mesures de seguretat que es tinguin en el domicili perquè en aquesta època es registra un increment de robatoris a domicili.

 

Foto: La campanya Grèvol s'estendrà fins al gener / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]

L’Ajuntament rebat les dades sobre qualitat de l’aire d'un informe d'una empresa suïssa
25 Abr 2024 12:45 - RedaccióL’Ajuntament rebat les dades sobre qualitat de l’aire d'un informe d'una empresa suïssa

Un informe de l’Ajunta­ment de Santa Perpètua de Mogoda rebat les dades publicades al darrer [ ... ]