hola

La delegació local de l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) posa en marxa aquest 2022 els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) i altres serveis. Aquest divendres 28 de gener serà el primer dia dels GAM que tindrà lloc de 10 h a 11.30 h al Centre Cívic Can Folguera.

L’entitat recorda que l’horari de la primera sessió és excepcional ja que els Grups d’Ajuda Mútua es trobaran el segon i quart divendres de mes al matí d’11.30 a 13 h al Centre Cívic Can Folguera.

La psicòloga d'AFA-VO, Vera Noguera, ha explicat que els Grups d’Ajuda Mútua són molt pràctics perquè les persones que són cuidadores de malalts d’aquest tipus comparteixen sentiments, situacions i eines i poden fer-ho en un entorn en el qual són compreses.Noguera ha reconegut que la xerrada prevista per al dia 21 de gener en l’actual situació de pandèmia no va tenir l’afluència desitjada, però que s’ha pensat a enregistrar-la per fer-la extensiva a totes les persones interessades.

AFA-VO du a terme tallers especialitzats dedicats a les persones malaltes d’Alzheimer i altres demències els dilluns i divendres al matí de 10 a 13h al Centre Cívic Can Folguera. Vera Noguera ha subratllat que per al servei d’atenció que es dona els dilluns al matí i els dijous a la tarda s’ha de demanar cita prèvia al 620 03 62 12

La psicòloga d’AFA-VO ha recordat que la delegació local fa tres anys que funciona, però dos d’aquests han estat en pandèmia i subratlla que es dona també informació general, aspectes a tenir en compte durant la cura i es vol anar abastant tots els criteris que tenen a veure amb aquestes malalties.


Foto: Parada informativa d'AFAVO durant la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]