hola

La delegació local de l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) posa en marxa aquest 2022 els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) i altres serveis. Aquest divendres 28 de gener serà el primer dia dels GAM que tindrà lloc de 10 h a 11.30 h al Centre Cívic Can Folguera.

L’entitat recorda que l’horari de la primera sessió és excepcional ja que els Grups d’Ajuda Mútua es trobaran el segon i quart divendres de mes al matí d’11.30 a 13 h al Centre Cívic Can Folguera.

La psicòloga d'AFA-VO, Vera Noguera, ha explicat que els Grups d’Ajuda Mútua són molt pràctics perquè les persones que són cuidadores de malalts d’aquest tipus comparteixen sentiments, situacions i eines i poden fer-ho en un entorn en el qual són compreses.Noguera ha reconegut que la xerrada prevista per al dia 21 de gener en l’actual situació de pandèmia no va tenir l’afluència desitjada, però que s’ha pensat a enregistrar-la per fer-la extensiva a totes les persones interessades.

AFA-VO du a terme tallers especialitzats dedicats a les persones malaltes d’Alzheimer i altres demències els dilluns i divendres al matí de 10 a 13h al Centre Cívic Can Folguera. Vera Noguera ha subratllat que per al servei d’atenció que es dona els dilluns al matí i els dijous a la tarda s’ha de demanar cita prèvia al 620 03 62 12

La psicòloga d’AFA-VO ha recordat que la delegació local fa tres anys que funciona, però dos d’aquests han estat en pandèmia i subratlla que es dona també informació general, aspectes a tenir en compte durant la cura i es vol anar abastant tots els criteris que tenen a veure amb aquestes malalties.


Foto: Parada informativa d'AFAVO durant la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]