hola

La delegació local de l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) posa en marxa aquest 2022 els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) i altres serveis. Aquest divendres 28 de gener serà el primer dia dels GAM que tindrà lloc de 10 h a 11.30 h al Centre Cívic Can Folguera.

L’entitat recorda que l’horari de la primera sessió és excepcional ja que els Grups d’Ajuda Mútua es trobaran el segon i quart divendres de mes al matí d’11.30 a 13 h al Centre Cívic Can Folguera.

La psicòloga d'AFA-VO, Vera Noguera, ha explicat que els Grups d’Ajuda Mútua són molt pràctics perquè les persones que són cuidadores de malalts d’aquest tipus comparteixen sentiments, situacions i eines i poden fer-ho en un entorn en el qual són compreses.Noguera ha reconegut que la xerrada prevista per al dia 21 de gener en l’actual situació de pandèmia no va tenir l’afluència desitjada, però que s’ha pensat a enregistrar-la per fer-la extensiva a totes les persones interessades.

AFA-VO du a terme tallers especialitzats dedicats a les persones malaltes d’Alzheimer i altres demències els dilluns i divendres al matí de 10 a 13h al Centre Cívic Can Folguera. Vera Noguera ha subratllat que per al servei d’atenció que es dona els dilluns al matí i els dijous a la tarda s’ha de demanar cita prèvia al 620 03 62 12

La psicòloga d’AFA-VO ha recordat que la delegació local fa tres anys que funciona, però dos d’aquests han estat en pandèmia i subratlla que es dona també informació general, aspectes a tenir en compte durant la cura i es vol anar abastant tots els criteris que tenen a veure amb aquestes malalties.


Foto: Parada informativa d'AFAVO durant la celebració del Dia Mundial de l'Alzheimer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]