hola

La delegació local de l’Associació de Familiars Malalts d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) ha programat per demà un taller de musicoteràpia amb el nom de Gaudint de la Música. Es tracta d'una activitat gratuïta adreçada a familiars i persones que tenen aquest tipus de malalties.

El taller que ofereix l'Associació Singular Música i Alzheimer estarà dividit en dues parts. La primera, a les 11h, serà per a familiars i cuidadors i en ella se'ls donaran recursos per poder fer-los servir a casa. La segona part, a les 12 h, serà de pràctica amb els familiars i les persones que tenen aquestes malalties.

Gaudint de la música tindrà lloc al Centre Cívic Can Folguera i per assistir cal inscriure's trucant al 649 870 600. És imprescindible ser cuidador familiar d'una persona amb demència.

La psicòloga d'AFA-VO, Vera Noguera, ha assegurat que es tracta d'un taller on es dotarà els familiars cuidadors de recursos per a través de la música poder treballar amb els malalts. L'objectiu d'aquest taller de musicoteràpia és informar les persones cuidadores de malalts de demència i dotar-los de recursos per poder fer-los servir després a casa. Des d'AFA-VO han volgut destacar aquesta finalitat perquè no es tracta d'una activitat d'un dia només.

Vera Noguera ha explicat que aquest taller el dirigiran des de l'Associació Singular Música i Alzheimer i es fa coincidir amb l'Espai Respir que ofereixen per tal de facilitar la participació dels familiars.

D'altra banda, l’entitat recorda que els Grups d’Ajuda Mútua es troben el segon i quart divendres de mes al matí d’11.30 a 13 h al Centre Cívic Can Folguera.


Foto: Estand d'AFAVO en el passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]