hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua invertirà més d’un milió d’euros en l’asfaltat de diversos carrers del municipi.L’actuació es portarà a terme en els carrers de Tierno Galván, Ausiàs March, Mar Adriàtic i Corders i en les avingudes de Santiga, de Girona i de Jacint Verdaguer. La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte bàsic i d’execució d’asfaltat de set carrers de Santa Perpètua amb un àmbit total d’actuació de 19.543,69m2 i un pressupost d’1.095.964,68 euros.

En una primera fase, l’Ajuntament de Santa Perpètua ha licitat aquest mes les obres d’asfaltat que inclouen quatre carrers d’aquest projecte per un import de 568.323,84 euros i un àmbit d’actuació de 11.347,67m2. Aquesta fase d’asfaltat es portarà a terme a l’avinguda de Jacint Verdaguer, entre la rotonda dels Arbres Blancs i la línia de rodalies R8; al carrer del Mar Adriàtic, entre els carrers del Mar del Nord i del Vallès; al carrer d’Ausiàs March, entre l’avinguda de Girona i el car­rer de Josep Carner; i al carrer de Tierno Galván, en el tram entre l’avinguda de Girona i el carrer de Pau Vila.

Per a una segona fase, quedaran pendents les actuacions a l’avinguda de Santiga entre el carrer d’Amadeu Vives i de Mossèn Camil Rosell; l’avinguda de Girona, entre el carrer de Salvador Espriu i la Rotonda de l’Empedrat; i el carrer de Corders en un tram de 3.505,81 metres quadrats.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va declarar al programa de Ràdio Santa Perpètua Línia Directa que “el projecte de pavimentació inclou vies i carrers que necessiten la reposició de l’asfaltat”. La primera edil va informar que la previsió és que els treballs de la primera fase s’executin entre els mesos de maig i juny. En relació al paviment de l’avinguda de Jacint Verdaguer ha recordat que al voltant d’aquest tram de via s’han produït obres que han afectat el ferm.

El projecte d’asfaltat pretén refer els paviments bituminosos de les calçades existents de forma que tornin a oferir les seves prestacions inicials, recuperant la seva capacitat portant i oferint una rodada còmoda i segura per als usuaris, ara perdudes per l’esgotament del paquet de ferm i, fins i tot, amb presència de flonjalls, segons detalla el projecte de l’Àrea de Territori. A part de millorar el paviment es procedirà a repintar la senyalització viària.

L’actuació proposada al tram de l’avinguda de Girona, que s’executarà en segona fase, va més enllà i redefinirà la secció del carrer eixamplant les voreres i es reorganitzaran els carrils de pas, amb reserva d’espai per a autocars i vehicles de serveis, segons exposa el projecte.


Foto: Tram de l'avinguda de Jacint Verdaguer objecte de l'actuació / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]