hola

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Persona Consumidora, l'OMIC organitza la Setmana del Consum que enguany arriba a la seva onzena edició.

El programa inclou la xerrada taller Suma't al consum responsable i sostenible, que tindrà lloc el 15 de març al Centre Cívic El Vapor a partir de les 18 hores; i el 17 de març, al Centre Cívic Can Folguera a partir de les 15.15 hores. El regidor de Consum, Antonio Egea, ha manifestat que l'objectiu de l'activitat és "conscienciar a la ciutadania de la importància de consumir de manera responsable i sostenible per poder contribuir a una societat més justa i sostenible a nivell social, ambiental i econòmic". Durant les xerrades també s'exposaran els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, segons ha informat Egea. En concret es tractarà l'ODS sobre consum i producció responsables per reduir el nostre impacte sobre el planeta produint i consumint només allò que necessitem.

Uns dels ODS posa el focus en la promoció de la gestió sostenible i de l’ús eficient dels recursos naturals, en la reducció de la generació de residus i del malbaratament d’aliments, i en el foment de la gestió ecològicament racional dels productes químics en les pràctiques de producció i consum. El Dia Mundial de la Persona Consumidora se celebra el 15 de març.

 

Foto: La Setmana del Consum arriba a l'onzena edició / Adobe Stock

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]